Aydınlı Erhan Salcan-Vedat Esenuluğ ortak girişimi ile kurulan Zeybek Kuruyemiş hizmete başladı. Kuruyemiş-Bakliyat-Baharat-Şekerleme gibi bir çok ürünün satışının yapılacağı işletme  Efeler Batı Gazi Bulvarı’ndaki görkemli açılış töreniyle hizmete girdi. 

Zeybek Kuruyemiş-Bakliyat-Baharat-Şekerleme, Efeler Batı Gazi Bulvarı’nda hizmete açıldı. Kendine özgü konseptiyle hizmete başlayan Zeybek Kuruyemiş, vatandaşlara açılışa özel indirim de uygulandı. 

Açılış törenine siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından bir çok davetli katıldı. Açılışta, kurdelesini CHP Efeler İlçe Başkanı Mersin, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, genç girişimciler Erhan Salcan ve Vedat Esenuluğ'yla birlikte kesti.

Aydın’da yeni şubeler de açmak istediklerini belirten Zeybek Kuruyemiş işletme ortaklarından Erhan Salcan, “Yaklaşık 5 ay önce şirketimizi oluşturmak için bir araya geldik. Aydın’ın güzide yerleriyle Gaziantep ve Şanlıurfa’dan memleketimizin önemli ürünleri yerinde gidip görüp araştırarak işletmemize taşıdık. Geçtiğimiz günlerde marka tescilimizi aldık. Bu süreçte halkımıza hem ucuzu hem de kaliteyi aynı anda vermek için emek sarfediyoruz. Çok güzel bir aile ortamımız var. Bu aile ortamını herkesin görmesini ve herkesin gelip bu ortamı yaşamasını bekliyoruz. Bu memleketin çocuğuyuz. Dışarıdan gelen birisi değiliz. Halkımızdan da işletmemize sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.