Aydın’ın sevilen gazetelerinden Kent09 Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Cemil Ağırbaşer’den eşi Nazan Ağırbaşer’e doğum günü sürprizi.

Başta Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen 5Şarlo Cafe’nin işletmecisi Altan Kemerci olmak üzere, Ağırbaşer ailesinin sevdikleri ve gazeteci meslektaşlarının da katıldığı gecede duygusal anlar yaşandı. Nazan Ağırbaşer kendisi için özel hazırlanan doğum günü pastasını üfleyerek, yeni yaşına merhaba dedi. 

Sürprizin böylesi

Geçtiğimiz aylarda üçüncü çocuğunu dünyaya getiren Nazan Ağırbaşer sürpriz doğum günü partisinde dost ve arkadaşları ile buluştu. Gazeteci Cemil Ağırbaşer eşinden habersiz planladığı doğum günü kutlama partisini Aydın’ın en sevilen eğlence mekanlarından olan Şarlo Cafe’de gerçekleştirdi. Anlamlı geceye, Ağırbaşer ailesinin dostları ve gazeteci meslektaşlarının da katıldığı gecede, renkli görüntüler oluştu. Cemil Ağırbaşer, eşi için organize ettiği doğum günü kutlama partisini çok iyi kamufle etmiş ve mekanda büyük bir özenle süslenmişti. Sevgili eşi Nazan’ı baş başa vakit geçirmek için Şarlo Cafe’ye getiren Ağırbaşer, 8 yıllık hayat arkadaşını yollarına dökülen ve bir kucak dolusu güllerle karşıladı. Nazan Ağırbaşer, kendine hazırlanan bu sürpriz doğum günü kutlamasını görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Şaşkınlığını ve sevinci gizleyemeyen Nazan Ağırbaşer, eşi Cemil Ağırbeşer’e teşekkür ederek, tebrikleri kabul etti. Canlı müzik eşliğinde sevdikleriyle yeni yaşını kutlayan Ağırbaşer çifti, gönüllerince eğlendi. Dostane bir şekilde kutlanan doğum günü etkinliğine diğer müşterilerde eşlik etti.