Forum Aydın'daki silahlı kavgada ağır yaralanan 2 kişi hayatını kaybetti. Polis Memuru Atilla Durmuş ile Ahmet Barut arasında sözlü başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Aydın Emniyeti'nde Başpolis olarak görevli olan Atilla Durmuş tartıştığı Ahmet Barut'a 3 el ateş etti. Ahmet Barut vuran Başpolis Atilla Durmuş olay yerinde kafasına sıkarak intihar etti. Ambulansla hastaneye kaldırılan Ahmet Barut ve polis memuru Atilla Durmuş hayatını kaybetti.

Olay, Efeler'e bağlı Forum Aydın'da saat 20:00 sıralarında meydana geldi. Aydın'da Başpolis olarak görev yapan Atilla Durmuş eşiyle Forum Aydın'da gezerken, daha önce borç verdiği Ahmet Barut'u gördü. Bir süredir borcunu ödemeyen Ahmet Barut ile polis memuru Atilla Durmuş arasında sözlü tartışma başladı. Ahmet Barut'un polis memuru Atilla Durmuş'a hakaret etmesi üzerine Başpolis Atilla Durmuş silahını çıkararak Ahmet Barut'a 3 el ateş etti. Ahmet Barut'u yaralan Atilla Durmuş daha sonra beylik silahıyla kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda emniyet ve sağlık ekibi sevk edildi. Yerde kanlar içinde kalan polis memuru Atilla Durmuş ile silahla vurulan Ahmet Barut sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yoğun bakıma alınan 2 yaralı hayatını kaybetti. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

 Aydın Valiliği'nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda olan İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici bizzat olay yerine gelerek çalışmaları yerinde takip etti. Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. 

OLAY YERİ VİDEOSU İÇİN TIKLA:

(Atilla Durmuş)

(AHMET BARUT)