Efeler Belediye Meclis Toplantısı’nda alınan kararla ilçedeki eski minibüs garajı alanının Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi iptal edildi. Mecliste AK Parti Grup Sözcüsü İsmail Hakkı Eser, ‘Neden iptal ediliyor? Büyükşehir Belediyesi ile aranızda vizyon farkı mı var?’ diye sordu. Bu soruya yanıt veren Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, ‘Bu soruyu bu şekilde şık bulmuyorum. Karşılıklı olarak konuştuk, onların da yardımıyla organize ediyoruz’ ifadelerini kullandı.

Efeler Belediyesi Ocak Ayı 1’inci Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda alınan kararla, ilçedeki eski minibüs garajı alanının Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisi iptal edildi. Mecliste AK Parti Grup Sözcüsü İsmail Hakkı Eser, ‘Neden iptal ediliyor? Büyükşehir Belediyesi ile aranızda vizyon farkı mı var?’ diye sordu.
“ŞIK BULMUYORUM”
Bu soruya yanıt veren Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Bu soruyu bu şekilde şık bulmuyorum. 6 ay geçti projelerle ilgili olarak bir kısmı yapıldı, bir kısmını biz beğenmedik, bir kısmı çok güzel oldu fakat maliyetleri çok yüksek oldu. Bununla ilgili olarak yapılan devlet modeli dahil olmak üzere, kendimiz yapmak üzere üç ayrı finans kuruluşuyla bir çalışma götürülüyor. Bu çalışmalarda taraf olarak da bizim olmamızın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Üç yıl sonra verilecek olan yerin finanslarıyla ilgili olarak görüşmelerin, geçici olarak kullanma hakkına sahip olan Büyükşehir Belediyesi’nde olmasını çok uygun olmadığını düşündük. O nedenle karşılıklı olarak konuştuk, onların da yardımıyla projenin diğer yardımlarını alarak bir şekilde organize ediyoruz” dedi.