HAK-İŞ Sendikasına bağlı Enerji İş Sendikası Ege  Bölge Başkanlığı'na İlker Çelikkol  atandı.

HAK-İŞ Sendikasına bağlı Enerji İş Sendikası Aydın İl Başkanı İker Çelikkol , Genel Başkan Mahmud Altunsoy ile yönetim kurulu üyelerinin kararıyla Ege  Bölge Başkanlığı'na getirildi.

Atamanın ardından açıklama yapan ilker Çelikkol , kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için büyük çaba göstereceğini söyledi.

 Genel Başkan Altunsoy ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Çelikkol, sendikanın her zaman olduğu gibi bugünden sonra da işçinin yanında olacağını söyledi.
Çelikkol, şu ifadeleri kullandı:

''Enerji İş Sendikası olarak bizlere düşen en önemli görev, işçileri dinlemek, şikayetlerini çözmek onların daha iyi şartlarda çalışması için varsa sorunlarını en aza indirmek, işçi ve işveren arasında uyumu ve işçilerin hak ve çıkarlarını korumaktır.Sendika olarak bugüne kadar iş birliği içerisinde çalışmalarımızı nasıl sürdürdüysek bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberliği sağlayarak çalışmalarımızı yürüteceğiz.

Millet olarak korona virüsü salgınına karşı mücadele ediyoruz, devlet ve millet olarak virüsten kurtulmak için canla başla çalışıyoruz. İnşallah bu zor günleri el birliğiyle geride bırakacağız inşallah."