Denizli’de yaşayan Öner Özarı, 14 yıllık eşi olan Sevim Özarı’dan 15 gündür haber alamıyor. Karısının en son Çine’de olduğu bilgisini aldıklarını belirten Özarı, görenlerin kendisine haber vermelerini istedi.

Denizli’nin Çivril İlçesi Kıralan Mahallesi’nde ikamet eden oto tamircisi 37 yaşındaki Öner Özarı, 14 yıllık eşi olan 32 yaşındaki Sevim Özarı’dan 15 gündür haber alamıyor. 2 Kasım Pazartesi günü saat 10.30 ‘da telefonla konuştuğunu iddia eden Öner Özarı eşinin Çine’de olduğunu söyledi. İki çocuk babası olan Özarı kaybolan eşini sürekli telefonla aradı ama bir sonuç alamadı.

Kolluk kuvvetleri ve savcılığa başvuran Öner Özarı yaptığı açıklamada, “Denizli’nin Çivril İlçesi Kıralan Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. 2 Kasım Pazartesi saat 10. 30’da eşimle görüntülü konuştuk. Kayınpederim eşimle saat 11.00 gibi konuştuğunu söyledi. Ben eşime bir daha ulaşamadım. Merak edip komşulara bakmaları için rica ettim. Evde olmadığını söylediler. Çocuklarım okuldaydı. Onlara okul çıkışı amcalarına gitmelerini, kendisinin de babasına gideceğini geç döneceğini söylemiş. Kayınpederimi aradım en son saat 11.00’de konuştuğunu bir daha konuşmadığınım ve gelmediğini söyleyince kendi evime gittim. Evde eşimin yazdığı bir not vardı. Benden memnun olduğunu, 14 senelik hakkını helal ettiğini ve benimde helal etmemi, ama gitmek zorunda olduğu yazıyordu. Mahallede gri bir araca bindiğini görenler olmuş. 15 gündür eşimin telefonuna ulaşamıyorum. Her yeri aradım bulamadım. Bulunması için polise, jandarmaya ve savcılığa bildirdim. En son Çine’de olduğu duyumunu aldım. 2 çocuğum annesi kaldı. Allah rızası için gören tanıyan varsa 0 546 628 38 96 telefon numaramdan beni arayarak haber versin. İnşallah en kısa zamanda bulunur” ifadelerini kullandı.