Efeler’de üç aydır hizmet veren Elit Manav, aracı olmadan ucuz ve kaliteli ürünü tüketiciye ulaştırıyor. Manavın en dikkat çeken özelliği ise Aydınlı üreticiyle çalışması..
İzmir Bulvarı Işıklı Kavşağı’nda üç aydır hizmet veren Elit Manav, ucuz ve kaliteli ürünleri vatandaşla buluşturmaya devam ediyor. Aydın’ın köylerinde üretim yapan çiftçiyle çalışan ve ilin değerli ürünlerini tüketiciyle buluşturan manav, ilgi görüyor. 
“KÖYLÜ BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTİYOR”
Aracı olmadan doğrudan üreticiyle çalışan ve çiftçinin de hak ettiğini almasını sağladıklarını belirten Elit Manav sahibi Enver Güngördü, “Ürünlerimizi Aydınlı üreticinden tüketiciye ulaştırıyoruz. Aracı yok. Baltaköy, Şahnalı, Gölhisar, Kozalak Mahallelerimizden ürünleri temin ediyoruz, köylüden değerli alıyoruz ama pazar fiyatı satıyoruz. Toptancıdan almıyoruz. Doğrudan köylüyle muhatap olduğumuz için 4 liraya ıspanak alıyoruz, 5 liraya satıyoruz. Kar düşük ama köylü bize hep ürün toplamak istiyor. Çünkü Aydınlıyız. Zeytinimiz oluyor, kendi yağımız oluyor. Aydın’ımızın portakalı oluyor, narını koyuyoruz. Gölhisar’ın çanak enginarı var onu da koyuyoruz” diye konuştu. 
“ÖNCELİK TAZELİK”
Manavda tazeliğe öncelik verdikleri için toplanan ürünü beklemeden satışa sunduklarını söyleyen Güngördü, “Örneğin, köylüden maydanoz alacağız. Arıyoruz, topluyorlar ve hemen getiriyorlar. Ürünümüz bittiyse yarın yine tazesi geliyor. Çünkü tazeliğe öncelik veriyoruz. Bir de ucuzluk var. Rengimiz de yeşil olduğu için, yeşilliğe çok önem veriyoruz. Hep yeşil olacak. Her zaman tazeyiz” dedi.