Kent zararlıları ile mücadele kapsamında gerekli tüm önlemleri alarak aktif çalışmalar gerçekleştiren Efeler Belediyesi, bu konuda çalışmalarını geniş bir perspektifte sürdürmeye devam ediyor. Son olarak Efeler Belediyesi tarafından, çalışanlara haşerelerle daha etkin mücadele için “Biyosidal Ürün Uygulama” eğitimi verildi.

Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte çalışanlara “Vektörle Mücadele Kapsamında Biyosidal Ürün Uygulama Eğitimi” verildi. Eğitimde sivrisinekler, larvalar, hamamböcekleri ve diğer kent zararlıları ile mücadelede yeni gelişmeler, teknikler ve izlenecek yöntemler hakkında bilgi verildi.

Kentte haşerelerle mücadelede daha iyi sonuçlar doğuracağına inanılan eğitimler, Biyolog Tuğçe Güleryüz Ercan ve Yudum Turunçoğlu tarafından 2 bölümde gerçekleştirildi. Soru-cevap şeklinde geçen 2’nci bölümle son bulan eğitimin ardından Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Eralp Atay, Tuğçe Güleryüz Ercan ve Yudum Turunçoğlu’na verdikleri eğitim için teşekkürlerini ileterek hediyelerini takdim etti.