Efeler Belediyesi, ilçedeki taksi esnafına dezenfektan, eğitim broşürü ve bilgilendirme afişinden oluşan koronavirüs kiti dağıttı.

Efeler Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) mücadelesine hız kesmeden devam ediyor. Başkan M. Fatih Atay’ın talimatıyla Efe Masa ekipleri, vatandaşların sıklıkla kullandığı taksilerde koronavirüs tedbirlerini artırmak için harekete geçti. İlçedeki 20 taksi durağı ve 158 taksici esnafı ziyaret edilerek içinde dezenfektan, eğitim broşürü ve duraklara asılması için bilgilendirme afişinin bulunduğu koronavirüs kiti dağıtıldı. Taksici esnafı, kendilerine ulaştırılan paket nedeniyle memnun olduklarını ve Efeler Belediyesi’nin süreç boyunca gerçekleştirdiği çalışmaları takdir ettiklerini söyledi.

Koronavirüs salgını sürecinde halk sağlığının korunması için yoğun emek harcayan Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, salgın tamamen sona erene kadar çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Başkan Atay, “Koronavirüsle mücadelede Efeler Belediyesi olarak imkânlarımızı seferber edip her şeyi yapıyoruz. Vatandaşlarımızın taksiler ile sağlıklı seyahat edebilmeleri için taksici esnafımıza korona kiti dağıtmaya karar verdik. Vatandaşlarımız lütfen rehavete kapılmayıp tedbiri elden bırakmasınlar. Biz de kentimizde her alanda salgına karşı önlem çalışmalarına devam ediyoruz” dedi. 

Öte yandan Efeler Belediyesi, ilçe genelindeki tüm taksilere ve taksi duraklarına uygulanan dezenfeksiyon işlemlerinin rutin olarak cumartesi günleri gerçekleştireceğini açıkladı.