Efeler Belediyesi ekipleri, İmamköy, Pınardere ve Emirdoğan Mahallelerinde meydana gelen yangında arazözlerin afet bölgesine hızlıca ulaşabilmeleri için iş makineleri ile yol açtı. 

İmamköy, Pınardere ve Emirdoğan Mahallelerinde zeytinlik ve ormanlık alanların küle dönmesine neden olan yangında tüm ekiplerini seferber eden Efeler Belediyesi, bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Yangına müdahalede etkin rol üstlenen belediye ekipleri, arazözlerin afet bölgesine hızlıca ulaşabilmeleri için iş makineleri ile ormanlık alanda yol açtı. 
Saniyelerin dahi kıymetli hale geldiği söndürme çalışmalarında önemli rol üstlenen Efeler Belediyesi, yaptığı yol açma çalışması sayesinde yangının ivedilikle kontrol altına alınmasını sağladı.
Yangında mağdur olan vatandaşların yanında olduklarını açıklayan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Efeler’in ciğerlerinin yanmasına neden olan yangının söndürülmesi ve kontrol altına alınması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Yangınla mücadelede emeği geçen belediye personelimiz ve diğer tüm ekiplere teşekkür ediyorum. Bu afeti el birliğiyle aşacağız. Belediye olarak yangında mağdur olan vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.