Kanser tedavisi gören Aydınlı Öğretmen Mehmet Demen için, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay öncülüğünde başlatılan kan bağışı kampanyası başladı. Belediye personelleri ve çok sayıda vatandaş, Mehmet Öğretmen’i hayata kazandırmak seferber oldu. 
Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, kanser tedavisi gören Öğretmen Mehmet Demen için geçen ay bağış kampanyası başlatmıştı. Bu kapsamda Efeler Belediyesi personelleri ve çok sayıda vatandaş, hizmet binasında kan ve kök hücre bağışı için bir araya geldi. 
Yoğun katılımın gözlendiği kampanya, bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar için bugün saat 17:30’a kadar devam edecek. 
“UMARIZ KARDEŞİMİZE UYGUN DONÖR ÇIKAR”
Kızılay Aydın Şubesi ve Efeler Belediyesi iş birliği ile düzenlenen kampanya ile ilgili konuşan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Daha önceden böyle bir etkinlik yapılması konusunda kamuoyunu bilgilendirmiştik. Bu kapsamda bir bağış kampanyası düzenliyoruz. İnşallah, umarız kardeşimize uygun donör buradaki bir arkadaşımızda çıkar. O da sağlığına kavuşur. Kan bağışına katılan herkese çok teşekkür ederim. İnsanlık duygularımızı hala daha yitirmemiş olmanın mutluluğunu da yaşadık. Herkese çok teşekkür ederiz” dedi. 
“İYİ Kİ VARSINIZ”
Düzenlenen bağış kampanyasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Mehmet Demen’in amcası Kemal Demen de, “Bizler Demen ailesi olarak, sayın başkanımıza personelimize, katılan herkese çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız” diye konuştu.