Kuşadası’nda maske takmadıkları için kaçan çocukları yakalayan polis ekipleri, önce salgınla ilgili bilgilendirdi daha sonra maske hediye ederek takmalarını sağladı. 

 Kuşadası'na bağlı Ege Mahallesi’de maskesiz sokağa çıkan çocuklar, trafik ekibini görünce kaçmaya başladı. Çocukları durduran trafik polisi Adnan Oğuz, önce koronavirüs salgınıyla ilgili bilgilendirme yaparak, çocukları maskesiz sokağa çıkmamaları konusunda uyardı. Daha sonra araçtan getirdiği maskeleri çocuklara hediye ederek, takmalarını sağladı. Trafik polisi, ardından cep telefonuyla fotoğraf çekerek bu özel anı unutulmaz kıldı.  

Bu sırada trafik polisi ile çocuklar arasındaki diyaloğu evinin balkonunda oturan Savaş Çırban isimli bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Savaş Çırban, "Çocukların maskesiz şekilde sokağa çıkmaları ve polis geldiğinde kaçmaları, trafik polisinin müthiş ilişkisiyle sonlandırıldı. Ortaya çıkan görüntü herkese örnek olacak bir davranıştı. Çocuklara ama öncelikli olarak da trafik polisine bu örnek davranışından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.