Çine’de Atatürk Caddesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Enver Salih Dinçer; “Bu hafta itibariyle Adnan Menderes Bulvarından aşağıya doğru devam eden Atatürk Caddesinde Büyükşehir Belediyemiz tarafından sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Bu cadde üzerindeki çalışmalarımız Musalla Parkı dediğimiz 415 sokağa kadar devam edecek. Kır Kahvesinden aşağıya doğru inen Nuri Güngör Caddesinin tamamını asfalt yapacağız. Ayrıca otogardan aşağıya devam eden 296 Sokaktan Kahraman Mahallesi girişine kadar ve Endüstri Meslek Lisesinden Havuzlu Sosyal Tesislere kadar olan yolları asfalt ile kaplayacağız,

Bu yerlerin dışında Adnan Menderes Bulvarının batı kısmı dediğimiz ve çalışmalarına başladığımız tüm yerlerde Çine Belediyesi olarak parke taşı döşeme işlemlerimiz devam edecek.2021 yaz sonuna kadar Bulvarın batı kısmında kalan tüm yerlerin sıcak asfalt ve parke taşı döşeme işlemlerini bitirmeyi planlıyoruz. Bu bölgede yolu yapılmayan sokak kalmayacak.

Bildiğiniz üzere İlçemizde doğalgaz çalışmaları da devam etmekte. Çineli hemşerilerimden ricam, özellikle taş döşeme ve asfalt çalışması yapılacak olan yerlerde doğalgaz abonesi almayanların abone işlemlerini tamamlamaları. Çünkü yol çalışmalarımız bittikten sonra alınacak her abonenin evinin önü tekrar kazılacak ve yolları bozulacak, zorluk çekecek olan yine vatandaşlarımız alacak. Bu sebeple doğalgaz bağlatmak isteyen vatandaşlarımızın bir an önce abonelik işlemlerini tamamlamaları gerekmekte, aksi takdirde yollarımız tahrip olacak. ”