Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, Çine Devlet Hastanesi’nde yeni hizmete giren 7 yataklı yoğun bakım servisine tıbbı cihaz desteğinde bulunan Hayırsever İş İnsanı Muhammed Demir’e teşekkür plaketi takdim etti.

Çine Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Aydın İl Sağlık Müdürü Açıkgöz, Çine Devlet Hastanesi’nde yeni hizmete giren 7 yataklı yoğun bakım servisine tıbbı cihaz desteğinde bulunan Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclisi Üyesi ve Eysim Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Demir ve Ahmet Uzunoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti. Törene Çine İlçe Sağlık Müdürü Ensar Uygun ve Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Zafer Alkaya da katıldı.

“ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN İSTEDİK”

İl Sağlık Müdürü Açıkgöz, pandemiyle mücadele edilen bu süreçte hayırsever vatandaşların desteğini yanlarında hissetmenin sağlık camiasını daha da güçlendirdiğini ifade ederek hastanelere göstermiş oldukları destek ve hassasiyetten dolayı Muhammed Demir ile Ahmet Uzunoğlu’na teşekkür etti. Törende konuşan Hayırsever İş İnsanı Muhammed Demir, “Beklenmedik bir şekilde gelişen korona salgını tüm dünyayı ağır şekilde etkiledi. Ülkemiz de devlet geleneği olarak ne kadar güçlü olduğunu tüm dünyaya sergiledi. ABD ve İngiltere'nin rezil olduğu dönemde Türkiye geleneksel devlet yapısının gücünü bir kez daha tüm dünyaya göstermiş oldu. Bu tip cihazlarda gerekli güç ve yeterliliğe sahip bir devletimiz var. Biz de iş adamları olarak çorbada tuzumuz olsun, böyle zor bir dönemde halkımızın, devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu göstermek için ufak da olsa bir destek sunmak istedik” dedi.