CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Adayı Mustafa Dinç, Çine’deki işçileri ziyaret ederek  maske, eldiven ve mendil içerikli paket hediye etti.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Adayı Mustafa Dinç, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Çine’de çalışan emekçileri ziyaret etti. CHP İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aytürk, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Emre Keser, CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman’ın da yer aldığı ziyarette, işçilere maske, eldiven ve mendil içerikli paket hediye edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dinç, “Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda ne yazık ki meydanlarda olamayacağız. CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Adayı olarak, CHP İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aytürk, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Emre Keser, CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman ile birlikte Çine’deki işçi ve emekçilerimizi ziyaret ettik. 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramlarını kutlayarak hazırladığımız maske, eldiven ve mendil içerikli paketleri işçi kardeşlerimize hediye ettik” ifadelerine yer verdi.