Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Serkan Sevim başkanlığındaki Nazilli Örgütü’nü başarılı bulduklarını ve kongre sürecinde destek vereceklerini söyledi. 

CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, 17 İlçenin kadın kolları başkanı ve yöneticileri ile birlikte Ekim ayı koordinasyon toplantısını CHP Nazilli İlçe Örgütü’nde gerçekleştirdi.  Özdemir ve beraberindeki heyeti  CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Yapsık Toros ve partililer karşıladı. CHP’liler parti ziyaretinin ardından İstasyon Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çekildi. Daha sonra Hangar Restoranda eşgüdüm kadın kolları örgüt toplantısı yapıldı.

"CHP'NİN İKTİDARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Yapsık Toros, Ayşe Özdemir’de kongre öncesi ziyaretinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.  Ziyaret hakkında bilgi veren Ayşe Özdemir Kadın Kolları olarak her ay bir ilçede aylık olağan eşgüdüm toplantısı yaptıklarını belirterek “Bu ayki toplantımızı Nazilli’de yaptık. Yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Ardından bir sonraki ay yapılacak çalışmaları programlıyoruz ve birbirimize önerilerde bulunuyoruz. CHP Kadın örgütleri dinamiktir. Her zaman seçime hazırız. Kongre süreçleri bizim için önemli değil. Olağan süreçlerdir. Esas olan örgütlerdir. Biz CHP’nin iktidarı için çalışıyoruz. Bizim için iktidar olmak önemli. Teşkilatlarda yönetici olmak değil esas amaç genel iktidardır” diye konuştu. 

"KADIN VE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLARINI DESTEKLEYECEĞİZ"
Nazilli Örgütü’nde yapılacak seçimler hakkında konuşan Özdemir mevcut başkan Serkan Sevim, kadın ve gençlik kolları başkanlarını başarılı bulduğunu ve seçimlerde destekleyeceğini belirtti. Özdemir  Başarılı ilçelerimizdeki yönetimlerin devam etmesini istiyoruz. Tek yumruk halinde bu süreçte birbirimize destek vererek iktidara yürümeliyiz. Kendi içimizde mücadele etmek istemiyoruz. Mevcut kadın  ve gençlik kolları başkanlarımızın da  arkasındayız. Bu örgüt seçim kazanmış bir örgüttür ve başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.