CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, sağlık personellerine de yardım etmeye hazır olduklarını söyleyerek 65 yaş üstü yurttaşlara yardım etmek için nöbetli sistem kurduklarını ve ihtiyaç dahlinde binden fazla üyeyle koordineli hareket ederek günde 20 aileye yardım eli uzattıklarını belirtti.

EVDE MASKE ÜRETMEYİ ÖĞRENDİK

Gelen talepler doğrultusunda maske üretimiyle ilgili çalışmalar da yapabileceklerini belirten Artuğ Akosman, “Partimizin büyük bir aile olduğunu sık sık dile getiriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi büyük bir ailedir. Bu büyük ailenin her ferdi de yeri geldiğinde siyaset, yeri geldiğinde hizmet etmeyi iyi bilir. Koruyucu maskenin evde nasıl üretileceğini de öğrendik. Yaşadığımız bu zor günlerde önceliğimiz kanallar değil coronalardır” dedi.

CHP’Lİ GENÇLER HASTANEYE SU, SÜT VE KEK GÖTÜRDÜ

65 yaş üstü yurttaşlara yardım kampanyasını İstanbul’dan gelen bir talep doğrultusunda Aydın Devlet Hastanesi’ne de taşıdıklarını belirten Akosman, “İstanbul’dan bir yurttaşımızın annesinin Aydın Devlet Hastanesi’nde corona şüphesiyle karantinada olduğunu ve kocasının da ona refakat ettiğini öğrendik. Karısına refakat eden amcamız 65 yaşını geçmiş, hastane odasından dışarı çıkamıyor. Durum böyle olunca mağduriyet yaşanıyor. Haberimiz olur olmaz harekete geçtik. Sağlık personellerimizin yükünü hafifletmek gerekiyor, yetişemedikleri yerde biz evlerimizde hazır bekliyoruz” dedi.