Aydın Barosu avukatlarından Sezgin Çetin, Ekim ayında yapılacak seçimlerde Baro Yönetim Kurulu Üyeliğine adaylığını açıkladı.

10-11 Ekim 2020 tarihinde yapılacak Aydın Barosu Olağan Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu üyeliği için adaylık açıklamaları sürüyor. Aydın Barosu Avukatlarından Sezgin Çetin yayınladığı mesajda " Baromuzun 10-11 Ekim 2020 tarihlerinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden adayım" dedi.

Çetin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Meslektaşlarım;
Bildiğiniz üzere bir önceki Olağan Genel Kurulda vermiş olduğunuz destek ile Baro Yönetim Kurulu üyeliğine seçildim ve halen bu görevi gururla sürdürmekteyim. 
Gelinen aşamada; Baromuza ve mesleğimize katkıda bulunmak, mesleğimizin, meslektaşlarımızın, avukatlığa yeni başlayan ve başlayacak stajyer avukatların sorunlarının çözümü konularında bir önceki dönem edindiğim tecrübeler, yapmış olduğum tespitler doğrultusunda bir nebze de olsa katkı sunabilmek adına Baromuzun 10-11 Ekim 2020 tarihlerinde yapılacak olan Olağan Genel Kurulunda Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden adayım.
Yapılacak seçimlerin sunucunda kazananın mesleğimiz ve baromuz olacağı düşüncesiyle, Başkanlığa, Yönetim, Disiplin ve Denetleme kurullarına, TBB Birlik Delegeliğine aday olan ve olacak meslektaşlarıma şimdiden başarılar dilerim.

Yönetim kurulu üyeliğine adaylığımı takdir ve bilgilerinize sunuyorum.
Saygılarımla".