Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Söke’de girilmedik sokak, yapılmamış yol bırakmama" talimatıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi Ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, daha önce yapımına başlattığı Tuzburgazı ve Gölbent Mahallesi’ndeki asfalt satih çalışmaları devam ediyor. Bir süredir süren proje kapsamında Tuzburgazı ve Gölbentte sona gelindi. Muhtarlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler

Tuzburgazı ve Gölbent Mahallesi’ndeki asfalt satih çalışmaları devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi bölge koordinatörü Fatih Akkentli ve Turburgazı Muhtarı Mutlu Akıllı çalışmaları yerinde takip etti. 800 metre yolda 5 bin metrekare asfalt satihin ilk katı döküldü. Söke’nin bir başka mahallesi olan Gölbent’te de yine asfalt satih çalışmaları sürüyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkan Çerçioğlu’nun direktifleri doğrultusunda Söke’de dur durak bilmeden çalışıyor.

MUHTAR AKILLI ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Tuzburgazı Mahalle Muhtarı Mutlu Akıllı, “yol Tuzburgazı ve Doğanbey halkının sıklıkla kullandığı bir yol” dedi. Akıllı;” 800 metre uzunluğunda yaklaşık 6 metre genişliğinde. Biz bu yol ile ilgili talebimizi ilettiğmizde Özlem Başkanım sağolsun bizi kırmadı ve çok kısa sürede yol ile ilgili çalışmalar başladı. Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyorum bize her zaman bir telefon kadar yakın. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz ve taleplerimiz titizlikle yerine getiriliyor. Allah razı olsun.” Dedi

YEMİŞ:”ÖZLEM BAŞKAN DESTEĞİNİ HER ZAMAN HİSSETTİRİYOR”

Gölbent Mahallesi Muhtarı Ahmet Yemiş ise Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Gölbent’te devam eden asfalt satih kaplama çalışmasıyla ilgili şunları söyledi:” Mahallemizin çevre yolu girişinde ki yolumuzda asfalt kaplama ihtiyacımız oldu. Özlem Başkanımız hemen çözülmesi talimatını verdi ve çok kısa zamanda ekipler gelip asfalt kapladılar. Özlem başkanımıza çok teşekkür ediyorum her zaman yanımızda bize desteğini her zaman hissettiriyor allah ondan razı olsun”

AKKENTLİ:”BAŞKANIMIZ EKİM’İN İLK HAFTASI DEMİŞTİ EKİPLERİMİZ SÖKE’DE

Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ise;

“Bu çiftçilerimizin kullandığı çift sezonu başladı. Aynı zamanda Didim’den Doğanbey’e giden sarı civcivlerin kullandığı bir yol.

Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu Ekim’in ilk haftası yapılması talimatını verdi. yaklaşık 5000 metrekare satih kaplamamız var iki kat asfalt dökümü yapıyoruz. Asfaltın yanında tarlaların menfez geçişlerini de yaptık büzlerle birlikte. Büzlerin üstünün asfalt kaplamasını yapıp ikinci katı attıktan sonra vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. Gölbent mahallemiz için muhtarımızın talebini Özlem Başkanımıza ilettik. Hemen ekiplerimiz bu alanda asfalt sathi çalışması yaptı. Çiftçilerimizin kullandığı bir yolumuzdu. Sezona yetişti.