İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın Aydın ziyaretinde kullandığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ‘kabadayı bozuntusu’ sözleriyle ilgili açıklama yapan İl Başkanı Cemal Sarı, “Türkiye’nin gerçekleriyle ilgili geniş bir projeksiyon sundular. Kim kendine neyi alır burada onunla ilgili bir yorum yapmak istemiyorum” dedi.

 İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın ile Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas, Üye Katılım ve Mahalle Başkanları Toplantısı için Aydın’a geldi. Burada konuşan Koray Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ‘kabadayı bozuntusu’ ifadesini kullandı. AK Parti Teşkilatı,  bu ifadeye tepki göstererek suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, “Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın olsun, Gençlik Politikaları Başkanımız Sayın Berna Sukas olsun, Türkiye’nin gerçeklerinden bahsetti” dedi.

“AYDIN’DA SİYASİ DENGELERİ DEĞİŞTİRDİK”

Toplantının Aydın teşkilatında büyük heyecan yarattığını söyleyen Cemal Sarı, “Biz öncelikle şunu hatırlatmak, kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın ve beraberindeki Gençlik Politikaları Başkanımız Sayın Berna Sukas’ın katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Yaptığımız bu toplantı Aydın’da ve teşkilatımızda büyük heyecan yarattı. Millet tabanında İYİ Parti’ye karşı duyulan umutları artırdı. Çünkü ortada herhangi bir seçim yokken bin 461 tane yeni üyenin rozetlerini takmak, 671 mahalleden 402’sinin başkanını atama için program yaptık. Dolayısıyla Aydın’daki siyasi dengeleri değiştirmiş olduk” ifadelerini kullandı.

“KİM KENDİNE NEYİ ALIR…?”

Toplantıyla ilgili asıl konuşulması gerekenin İYİ Parti’nin başarısı olduğunu ifade eden Sarı, şöyle dedi:

 “Şu anda bunun dışına çıkılmış. Toplantıdaki konuşmalardan cımbızla çekilen farklı açıklamalar yazılmış.   Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın olsun, Gençlik Politikaları Başkanımız Sayın Berna Sukas olsun Türkiye’nin gerçeklerinden bahsetti. Korku imparatorluğunun İYİ Parti ile yıkıldığını söylediler. Bunun üzerine İl Başkanlığı olarak ilave söyleyeceğimiz bir şey yok. Zaten Türkiye’nin gerçekleriyle ilgili geniş bir projeksiyon sundular. Kim kendine neyi alır burada onunla ilgili bir yorum yapmak istiyorum. Yapılması gereken açıklamaları Teşkilat Başkanımız Koray Aydın yapmıştır.”

“GÖRÜŞMEM VARDI”

Basın mensuplarının kendisine ulaşamaması ile ilgili de konuşan Sarı, “Kendi işlerimle ilgili ticari olarak bir görüşmem vardı, uzun sürdü” dedi.