Kurban Bayramı’na kısa bir süre kalmasıyla beraber vatandaşları kurbanlık hayvan telaşı sardı. Piyasanın hareketlenmeye başladığı bugünlerde Çamlıca Hayvan Çiftliği, Aydınlıların ilk tercihleri arasında yer aldı.

Efeler’de 2015 yılında hizmete açılan Çamlıca Hayvan Çiftliği, hijyenik tesisleriyle vatandaşların tercihleri arasında ilk sırada yer aldı. Yaklaşan kurban bayramıyla beraber yeniden hareketli günler yaşayan çiftlikte, işletmeci Kamil Gökoğlu vatandaşların kurbanlıklarını gönül rahatlığıyla vatandaşlara teslim edebileceğini belirtti.

 “TÜM TEDBİRLERİ ALDIK”

Kurban Bayramı öncesi satışların hız kazandığını belirten Gökoğlu, “Öncelikle vatandaşlarımıza bizleri tercih ettikleri için teşekkür ederiz. Tesislerimizde özellikle hijyen konusuna çok önem veriyoruz. Kurban bayramı öncesi satışlarımız başladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm tedbirlerimizi aldık. Müşterilerimiz gönül rahatlığı ile gelebilir” dedi.

HİSSE ALIMI MEVCUT

Çiftliklerinde kesimhanelerin mezbahane sisteminde olduğunu ifade eden Gökoğlu, “Hayvanlar kesildikten sonra yere indirilmeden makine üzerinde parçalanıyor. Ayrıca çiftliğimizde hisse sistemi de mevcut. Hissedarlarımızın etleri kurayla değil, tartılarak kilogram üzerinden pay ediliyor. İsteyen vatandaşlarımız 6 kişilik hisselerimize ortak olabilir” diye konuştu.

SABAH AÇIK BÜFE KAHVALTI, AKŞAM KAVURMA İKRAMI

Kurban Bayramının birinci gününde çiftliklerinde sınırsız ikramların olacağını belirten Gökoğlu, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

 “Kurban Bayramının 1. gününde çiftliğimizi tercih eden misafirlerimize ‘Sosyal mesafe kuralı korunarak ve tek kullanımlık malzemeler ile’ sabah 11’e kadar açık büfe, öğlen 12’den sonra kavurma ve sınırsız çay, kahve ikramımız olacak. Ayrıca kesim ücretleri kurban fiyatlarına dahil. Farklı bir kesim ücreti almıyoruz. Müşterilerimiz bizlere 0533 662 85 05 numarasından ulaşabilir.”