Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'ın dört bir tarafında yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sultanhisar Atça'da Jurnalı Caddesi'nde yapılan çalışmaları inceleyen Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Büyükşehir Belediyesi'nin Aydınlıları konforlu yollarla buluşturmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Yapılan yol çalışmasını Aydın Büyükşehir Belediyesi Doğu Bölgesi Koordinatörü Yüksel Macaroğlu ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Yıldırımkaya, "Atça'nın en yoğun kullanılan caddelerden biri olan Jurnalı Caddesi, 500 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde olup Atça'nın 8 ana caddesinden biridir. Cadde üzerinde sağlı sollu 3'er metre kaldırımlarımız ve 9 metre genişliğinde ana yolumuz var. Cadde üzerinde başta ASKİ tarafından olmak üzere çeşitli altyapı çalışmaları yapıldı. Yol, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından programa alındı ve çalışmalar başlatıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşları kaliteli ve konforlu yollarla buluşturduğunu ifade eden başkan Yıldırımkaya, "İnşallah bundan sonra iki caddemiz kalıyor; Kavaklar ve Nazilli caddeleri. Onları da en kısa zamanda bitirebilirsek, altyapıyla birlikte üstyapı çalışmalarımızı da tamamlamış olacağız. Özlem Başkanımızın söylediği gibi modern şehirlerde yolların tamamı asfalt kaplama oluyor. Sürücüler ve yayalar açısından güvenli ve konforlu olması için bu çalışmalar yapılıyor, bu yönden çok mutluyuz" şeklinde konuştu.