DSİ 21’inci Bölge Müdürlüğü, Koçarlı’ya bağlı Büyükdere Mahallesi’ni kötü koku ve görsel kirlilikten kurtaracak.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, geçen haftalarda DSİ 21’inci Bölge Müdürü Göktuğ İlter bir araya gelerek ilçede bir takım incelemelerde bulunmuştu. İlçe için yapılması planlanan çalışmalar içinde özellikle Büyükdere Mahallesi’nde bulunan derenin önem arz ettiğini belirten Kaplan, sosyal medya hesabından çalışmaların yakında başlayacağını duyurmuştu. 

HEMEN BAŞLADI

Koçarlı için 21’inci DSİ Bölge Müdürlüğü Aydın 211’inci Şube Müdürlüğü tarafından yapılacak çalışmalar bugün Büyükdere deresi ile başladı. Konu ile ilgili açıklama yapan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “İlçemiz Büyükdere Mahallesi’nde bulunan dere, kötü koku ve görsel kirlilik sebebiyle  rahatsızlık veriyordu. Vatandaşlarımıza bu sorunun çözümü için söz vermiştik. Geçen haftalarda DSİ 21. Bölge Müdürü Sayın Göktuğ İlter ile bir araya geldik kendilerine taleplerimizi ilettik ve yerinde incelemelerde bulunduk. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Taleplerimizi dikkatle dinledi ve gerekli talimatları vererek çalışmayı hemen başlattı. DSİ ekipleri bugün itibariyle ilçemizde çalışmalara başladı” dedi.

VATANDAŞLARI UYARDI

Dere temizliği sonrası vatandaşların atık su, çöp ve benzeri evsel atıkları ile dereyi kirletmemeleri konusunda hassasiyet göstereceğine emin olduğunu belirten Kaplan, “Vatandaşlarımız bu konuda eminim ki hassas davranacaklar. Halk sağlığımız ve görsel güzelliğimiz daim olması açısından deremizin temiz tutulması büyük önem arz etmektedir” diye konuştu.

“NE SÖZ VERDİYSEK TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Göreve geldiği günden bu yana İlçeye hizmet için verdiği sözleri tek tek yerine getirdiklerini belirten Kaplan, “Bir yılda ilçemize hizmet adına birçok adım attık. Attığımız adımların meyvelerini yine Koçarlı Halkı ile birlikte topluyoruz.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemiz için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” ifadelerini kullandı.