Nazilli’ye bağlı Hasköy Mahalle sakinlerinden Şükrü Yazırlı, mahallede birçok sokağa parke döşeme yapıldığını belirterek kendi sokaklarında da çalışmaların başlamasını istedi. Muhtarın sadece kendi istediği yerlere hizmet götürdüğünü öne süren Yazırlı, “Belediyenin sesimizi duyarak bu haksızlığı gidermesini talep ediyoruz" dedi.

Nazilli'ye bağlı Hasköy Mahallesi'ndeki sokaklara belediye tarafından taş döşeme işlemi gerçekleştirildi. Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren belediye ekipleri, vatandaşın talebi üzerine birçok sokağa taş döşeme işlemi yaptı.

Çalışmalar için belediye ekiplerine teşekkür eden Nazilli’ye bağlı Hasköy Mahalle sakinlerinden Şükrü Yazırlı, Muhtar Hüseyin Danacı’nın sadece kendi istediği yerlere hizmet götürdüğünü öne sürerek yetkililere seslendi.

Taleplerinin dikkate alınmadığını belirten Yazırlı, "Mahallemize belediye tarafından parke taşı döşeme işi gerçekleştirildi. Daha sonra kendi sokağımıza da parke taşı döşenmesini talep ettik. Ancak, Mahalle Muhtarımız Hüseyin Danacı çifte standart uygulayarak, kendi belirlediği sokaklara bu hizmeti götürdü. Bu çifte standartın giderilmesini, mahallemize hizmet getiren belediyenin sesimizi duyarak bu haksızlığı gidermesini talep ediyoruz" dedi.