Göreve geldiği günden bu yana projelerini peş peşe hayata geçirmeye başlayan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Bıyıklı Mahallesi’nde geçmişte sinema salonu olarak kullanılan ve uzun süredir atıl vaziyette olan binanın yıkım çalışmalarını başlattı. Yıkılan binanın yerine, yeşil alan yapılacak.

Mahallede süren çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kaplan, yaptığı açıklamada “Eskiden sinema salonu olarak kullanılan bu bina atıl vaziyette duruyordu. Muhtarımız ve mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda bu alanı yeşil alan olarak projelendirdik. Toplamda 503 metrekare alan üzerine yapılacak yeşil alanın kısa sürede bitirilmesini planlıyoruz” dedi.

KAPALI PAZAR YERİ İÇİN DE ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Bıyıklı Mahallesi’nin çehresini değiştireceklerini ifade eden Kaplan “İlçemizin önemli pazar yerlerinden biri olan Bıyıklı Pazarı, mevcut yeri itibariyle çok dağınık bir düzene sahip.  Bu sebeple eski hal binasında bir takım incelemelerde bulunduk. Bin 500 metrekare alan üzerindeki binamızın da yıkımını gerçekleştirip buraya kapalı pazar yeri yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.