Bem-Bir-Sen Aydın Şube Başkanlığı tarafından deprem bölgesinde çalışanlara ve İzmirli vatandaşlarımıza powerbank, Thermos Matara ve Bardak dağıtımı yapıldı.
İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından iyiliği çoğaltmak, depremden etkilenen Vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak, onlara destek olmak ve umudu yeşertmek için Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcıları Recayi Karslı, Nurettin Sever, Memur Sen ve Bem-Bir-Sen Aydın İl Başkanı Ali Aygül Ege Bölgesindeki Sendika Şube/İl Başkanları ve teşkilat mensuplarımızla bölgede gerçekleştirilen, arama, kurtarma ve yardım faaliyetlerine katılan ekiplere destek ziyaretinde bulundu.  
Afet bölgesinde cansiperane çalışan Türkiye’mizin dört bir yanından gelen İtfaiyecilerimiz, Yerel Yönetim çalışanlarımız, sağlık, arama-kurtarma ekiplerimizle bir araya gelindi.

Bem-Bir-Sen Aydın İl Başkanı Ali Aygül yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Van’da, Elazığ ve Malatya’da gerçekleşen depremde, Giresun/Dereli’de gerçekleşen sel felaketinde ve Milletimizin her türlü sıkıntısında Pandemi de olduğu üzere Memur Sen ve Bem-Bir-Sen olarak elimizden gelen desteği verdiğimizi, destek için hazır kıta olduğumuzu ifade etmiştik. Bugün tam da bu nedenle Şube/İl Başkanlarımızla İzmir’deydik. Deprem Bölgesindeki Arama Kurtarma Ekipleri ve İtfaiye çalışanları ile görüştük. Evleri yıkılan semt sakinleri ile görüştük. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin depremin gerçekleştiği andan itibaren tüm kurum ve imkanlarıyla afet bölgesine sağladığı desteklere bizzat şahit olarak Devletimizin gücüne bir kez daha şahit olduk. Bölgede her an için ihtiyaç duyulabilecek, maske, powerbank vb. materyallerin evlerinden ayrı kalmak durumunda olan İzmir’li vatandaşlarımıza ulaştırılmasını sağladık. 

Meydana gelen felakette ahirete irtihal eden vatandaşlarımıza ALLAH’tan (c.c.) rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Devam eden kurtarma çalışmalarında kısa sürede güzel haberler almayı temenni ediyor, arama ve kurtarma ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. 

ALLAH (c.c.) Milletimizi her türlü afetlerden muhafaza eylesin".