Aydın’dan çok sayıda şehre gezi amaçlı turlar düzenleyen Belinaytur, koronavirüs salgını nedeniyle tedbirleri aksatmadan uyguluyor. Firma, aldığı önlemlerle misafirlerine sağlıklı bir gezi imkanı sunuyor.
Aydın’dan çok sayıda vatandaşın çeşitli şehirleri görmesine imkan sağlayan Belinaytur, koronavirüs sürecinde de gerekli tüm tedbirleri alarak turlarına devam ediyor. Özellikle Karadeniz turunda misafirlerinin düzenli olarak ateşini ölçen firma yetkilileri, araçlarını da her gün dezenfekte ediyor. 
Gezilerde, katılımcıların HES kodlarını alarak hijyen belgeli otellerde konaklayan Belinaytur, aldığı önlemlerle güvenilir ve tercih edilebilir bir firma olduğunu ispatladı. 
“ŞİRKET MENFAATİNDEN ÖNCE MİSAFİR SAĞLIĞI”
Konuyla ilgili açıklama yapan Firma Sahibi Önder Uzdil, “Misafirlerimizin, Belinaytur ile kendilerini evlerinde, ailesi ile birlikte seyahat ediyormuş gibi hissetmeleri için birbirinden tecrübeli acente ekibi ile yanlarındayız. Sağlığın önemli ve ön planda olduğu bir zamanda şirket menfaatlerimden önce misafir sağlığını önemsiyoruz. Aydın’da üzülerek birçok firmanın HES kodları bile istemediğini duyuyoruz” dedi.