Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçedeki semt pazarında tıbbi maske ve eldiven dağıttı.

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, ilçede Cuma günleri kurulan kapalı pazaryerini ziyaret etti. Zabıta ekipleri ile birlikte pazarcı esnafını ziyaret eden Yıldırımkaya, tıbbi maske ve eldiven dağıttı. Sultanhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri pazara gelen vatandaşların ateşini ölçerken, belediye personeli ise dezenfekte uygulamasında bulundu. Başkan Yıldırımkaya, pazarcı esnaflarını ve vatandaşları sosyal mesafe kurallarını uyma, sebze ve meyveleri el ile seçmeme konusunda uyardı.

İlçe genelinde koronavirüse karşı önlemlerin her geçen gün artarak alınmaya devam ettiğini söyleyen Yıldırımkaya, "Sultanhisar Belediyesi olarak çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın da daha dikkatli olmaları konusunda gerekli uyarıları yapıyoruz. Pazar yerlerimizde maske ve eldiven dağıtımımız devam edecek. Bireysel olarak önlemlerini alan ve kurallara uyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.