Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; mesaiye Serçin mahallesinde başladı. Son günlerde yoğun temizlik çalışması yapan ekipleri yerinde denetleyen Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Serçin Mahallesi sakinleri ile sohbet etti.

Başkan Tuncel, zaman zaman gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri ile muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek; sorunları yerinde tespit edip, anında çözüme kavuşturuyor. Son dönemde tüm mahalleleri kapsayan temizlik çalışmaları kapsamında Serçin mahallesinde de belediye birimleri adeta seferber oldu. Yaz aylarında daha fazla yoğunluk yaşayan Bafa Gölü kenarındaki Serçin Mahallesi’nde Park İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Saha Ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda her yer beyaza bürünürken; Temizlik İşleri Müdürlüğü de çalışmalara dezenfektasyon ve ilaçlama çalışması ile destek verdi.

Mahalle sakinleri Başkan Tuncel’e teşekkür ederken; yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“MAHALLE SAKİNLERİ VE MUHTAR ÇOK MUTLU”

Mesaiye Serçin Mahallesi’nde başlayan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar son derece güzel. Serçin pırıl pırıl oldu, Bembeyaz. Beyaz demek, temizlik demek. Ben şahsen çok mutlu oldum. Vatandaşlarımızla sohbet ettik. Mahalle sakinlerimiz de, muhtarımız da onlar da çok mutlular. Tüm mahallelerde benzer çalışmaları yapıyoruz. Temizlik çalışmasının yanında tüm sokaklar ve konteynırlar ilaçlı sularla yıkandı. Bu çalışmalarda pandeminin yeniden artış gösterdiği bu günlerde çok önemli. Hizmete devam” diye konuştu.