İYİ Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği ‘A’dan Z’ye Covid 19’un Etkileri Çalıştayı’nda Kürşat Engin Özcan konuşmacı olarak yer alacak. Belediye Başkanları oturumunda tek ilçe belediye başkanı olan Özcan; Covid 19’un etkileri üzerine bir sunum gerçekleştirecek.


Bizzat Genel Başkan Meral Akşener’in takip edeceği çalıştayda  ‘Covid 19’un Yerel Yönetimlere Etkileri’ panelinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan panelist olarak yer alacak. Toplantının moderatörlüğünü İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun yapacak. 29 Ağustos Cumartesi günü saat 10.30-12.00 saatleri arasında düzenlenecek panel; zoom webinar olarak da takip edilebilecek. 
Özcan’ın 3 Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte sunum yapacağı toplantıyı sosyal medya, internet ve zoom aracılığı ile 1 milyonun üzerinde vatandaşın izlemesi bekleniyor. 
Çalıştayda ayrıca Beşiktaş Spor Kulubü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Lisesi Müdürü Prof. Dr. Vahdettin Engin, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, ANKEM Derneği Başkanı Bülent Güler ve İYİ Parti Genel Merkez yöneticilerinin konuşmacı olarak yer alacağı oturumlar gerçekleşecek.