İncirliova ilçesinde belediye ekipleri Başkan Aytekin Kaya'nın talimatıyla, trafik yoğunluğunu azaltmak için Gazi Paşa Caddesi'nde yol genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Şehir merkezindeki en işlek caddelerden biri olan Gazi Paşa Caddesi'nde ciddi trafik yoğunluğu yaşanıyordu. Kazalara da davetiye çıkaran trafik sorununa, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya el attı. Kaya'nın talimatı ile harekete geçen belediye ekipleri, trafiği rahatlatmak için caddeyi genişletti. Yapılan çalışma sonucunda iki aracın yan yana geçişine imkan sunar hale gelen caddede park yasağı da uygulanmaya başlandı. Zabıta ekipleri yasağın uygulanması için aralıklarla denetim gerçekleştiriyor ve araç sahiplerini uyarıyor.

ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK

Sürücülerin park yasağına uymasını beklediklerini dile getiren Başkan Kaya, "Gazi Paşa Caddesi, şehir içi trafik yoğunluğumuzun en fazla olduğu yollarımızın başında geliyordu. Trafik yoğunluğundan dolayı da kazalar meydana geliyordu. Ekiplerimizin yaptıkları çalışma ile trafik yoğunluğunda rahatlama sağlandı. Önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturduk. Halkımızın güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye olarak biz çalışmalarımızı sürdürürken park yasağı kuralına uyulması konusunda vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı.