Sürekli halkla iç içe olan ve sosyal kimliği ile tanınan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ameliyat olan sporcu Emel Urfalıoğlu'nu evinde ziyaret ederek, kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti.

GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Kick boksta birçok derece elde eden ve madalyalar kazanan İncirliova'nın başarılı sporcusu Emel Urfalıoğlu ameliyat oldu. Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ameliyattan sonra evinde dinlenen 14 yaşındaki Urfalıoğlu'nu evinde ziyaret etti. Urfalıoğlu'na geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Kaya, "İyileşerek en kısa sürede sahalara dönmeni ve kazanacağın yeni başarılarla ilçemizi gururlandırmanı bekliyoruz. İncirliova Belediyesi olarak gençlerimizin özellikle Emel kızımız gibi başarılı gençlerimizin her zaman yanındayız.Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak onları spor, sanat gibi faaliyetlerle destekleyerek ilçesine, ülkesine faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak bizim görevimiz. Kendini iyi yetiştirmiş, donanımlı, bilinçli gençlerimizle ülkemiz aydınlık yarınlara ulaşacaktır" ifadelerini kullandı.

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Urfalıoğlu ailesi bir süre sohbet eden Başkan Kaya, daha sonra belediye personellerinden Turgay Türkoğlu'nun babası Orhan Türkoğlu'nu rahatsızlığı dolayı evinde ziyaret etti. Türkoğlu, ziyareti için Başkan Kaya'ya teşekkür etti. Öte yandan ziyaretlerde Başkan Kaya'ya Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve yönetimi eşlik etti.