Koçarlı’da yapılacak olan İmam Hatip Ortaokulu için müteahhit firmaya yer teslimi gerçekleştirildi. İnşaatın 1 yıl içinde tamamlanacağı açıklandı.
İlçeye bağlı Orta Mahallede yapılacak olan İmam Hatip Ortaokulu’nun yer teslim törenine Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Hülük, İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Arıkoğlu, Hayırsever Mehmet Küçük ve ailesi katıldı. 
 “MEHMET AMCA’NIN GÖZLERİNDEKİ IŞIK BANA GÜÇ VERDİ”
Mehmet Küçük’ün azmi ve güzel yüreğinin kendisini çok etkilediğini belirten Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Mehmet Amca’nın beni ilk ziyaret ettiği ve talebini ilettiği günü asla unutmuyorum. Belediye binasının asansörü bozuk ve 94 yaşında elinde bastonuyla üç kat çıkmış nefes nefese kalmıştı, oturduk karşılıklı konuştuk. O saygısı, devlet adabı, hoş üslubu karşısında ezildim. Kalbinin ve niyetinin güzelliği her haline yansımış Mehmet Amca, yıllardır gerçekleştiremediği hayalini anlattı. Gözlerindeki ışık bana güç verdi. ‘Söz’ dedim ‘Mehmet Amca, Nedim Kaplan sözü, ne gerekiyorsa yapacağım’. Kader gayrete aşıktır. Allah’ın izniyle ilmek ilmek işledik, emek verdik ve çok şükür bugünleri gördük. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk başta olmak üzere Aydın Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, AK Parti Aydın Milletvekillerimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyfullah Okumuş ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
 “DÜNYA’YA BİR ŞEY BIRAKALIM”
Yer tesliminde sevinç gözyaşlarını tutamayan Mehmet Küçük, “Rahmetli eşim ‘Dünyaya bir şey bırakalım, bir okul yaptıralım’ derdi. Onun vefatından sonra bu vasiyetini yerine getirmek için çok mücadele verdim. Sağ olsun Belediye Başkanım Nedim Kaplan ‘Yapacağız’ dedi, söz verdi ve yaptı. Artık çok huzurluyum. Bakanımıza, Aydın Valimize ve Milli Eğitim müdürümüze emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.