Aydın Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Barış Altıntaş, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı’nın ‘Aydın için ben de varım’ isimli kampanyasını eleştirdi. Altıntaş, kampanyanın geç kalınmış bir girişim olduğunu söyledi. 

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, geçen günlerde ‘Aydın için ben de varım’ isimli bir kampanya başlattı. Aydın Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Barış Altıntaş’tan kampanyaya yönelik eleştiri geldi. 
Altıntaş’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
“Kıymetli Hemşehrilerim;
AKP Aydın milletvekili Posacı kampanya başlatmış… Aydın için bende varım demiş. Sayın Posacı ‘uyan da balığa gidelim.’ Yeni mi geldi aklınıza Aydın… İş yok, güç yok varsa yoksa başa sarıp aynı söylemleri tekrar söylemek var. Hani; ‘benim oğlum bina okur, döner döner yine okur’ kabilinden…
Bunlar hizmetin amentüsünün girişini bile okuyamadı daha… Yazık bu Aydın şehrine. Aydın’ın hükümetten hizmet bekleyen işlerini siz hala öğrenemediniz mi?  Bakın kendiniz açıklamıştınız Aydın’ın okulları çürük diye… Alın işte okullarda açıldı, minik bedenlerimiz hastalığın gölgesinde gitti bugün okullarına… Kaç okulu güçlendirdiniz Rıza Bey diyoruz, ‘tıss’ diyorsunuz. Nerede havaalanı diyoruz ‘pıss’ diyorsunuz. Adliye Sarayı işi ne olacak diyoruz ‘suss’ diyorsunuz. Güllüğe ihracat için demiryolu yapacaktık diyoruz ‘puss’ diyorsunuz. Ne olacak sizin bu haliniz Rıza Bey? Bakın daha dün açıklandı şu hazine garantili köprü otoyollarda ek ödenek çıkarmış hükümetiniz. E hayırlı uğurlu olsun; benim çiftçimin, hayvancımın ve hatta risk altında okula gitmeye mahkûm ettiğiniz minik yavrularımızın hakkı olan yatırım desteği; köprüyü otoyolu işleten 5 müteahhitte tahsis etmişsiniz… Bu ayıp size yeter.”