AYESOB Yönetim Kurulu Başkanı Selahittin Çetindoğan ve Söke’deki oda başkanları, geçtiğimiz günlerde Söke Kaymakamlığı’na atanan Soner Zeybek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette esnafın yaşadığı sorunlar ele alınırken pandemi sürecinde bu sorunların biraz daha artması ve maddi olarak altından kalkılamayacak hale gelmesinden duyulan endişe de göz önünde bulunduruldu.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Çetindoğan; “Sayın Kaymakamımız Soner Bey’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Her yerde olduğu gibi Sökeli esnafımızın da yaşadığı zorluklar ve pandemi sürecini atlatma çabalarından kendisine bahsettik. Sayın Kaymakamımız esnaf bir babadan yetişme, kendileri yaşanılan zorlukların, verilen mücadelelerin birebir şahidi olduğunu ve Sökeli esnaflarımız için elinden geleni her zaman yapacağını iletti. Bundan sonraki süreçte her daim birlikte koordineli bir şekilde çalışma yürütüp sorunları en alt seviyeye indirebileceğimize inanıyoruz. Kendilerine tekrardan yeni görev yerinde başarılar diliyor misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Kaymakamımız ve Söke halkı için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.