Söke'de 65 yaş üstü olduğu için sokağa çıkamadığından Vefa Destek Grubundan yardım isteyen bir vatandaşın, ihtiyaç listesine eklediği not duygulandırdı. Notta, "Sizi yorduğumuz için bizi affedin. Hakkınızı helal edin. Allah Milletimize ve devletimize zeval vermesin inşallah. Teşekkür ediyoruz" ifadeleri yer aldı. 

Söke Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu, ilçedeki 65 yaş üstü vatandaşlara yardım çalışmasını tüm hızıyla sürdürürken ekibi duygulandıracak bir olay yaşandı. 65 yaş üstü olduğu için sokağa çıkamadığından Vefa Destek Grubundan yardım isteyen kişi, ihtiyaç listesine eklediği notta "Sizi yorduğumuz için bizi affedin. Hakkınızı helal edin. Allah Milletimize ve devletimize zeval vermesin inşallah. Teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi. 

KAYMAKAM YANIT VERDİ 

Ulaştığı notu sosyal medya üzerinden paylaşarak yanıt veren Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, "Biz de size teşekkür ediyoruz, gani gönüllü insan. Sokağa çıkışı kısıtlanan bir büyüğümüzün, Söke Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu görevlisi arkadaşımıza verdiği alışveriş listesi. Hem helallik istiyor, hem teşekkür ediyor hem de Devletimize Milletimize dua ediyor. Biz de, gönüllü görev yapan arkadaşlarımız da sizlere hizmet vermekten yorulmuyor değerli büyüğümüz. Siz evinizde kalın, saglıklı olun biz koşturalım. Allah sizden de razı olsun. Sizlere hizmet için gönüllü koşturan bütün arkadaşlarımızı da gönülden kutluyorum. Sokağa çıkışı kısıtlananlar 155- 156 ve 112 aracılığı ile bize ulaşabilirler" sözlerini kullandı.

Vatandaşın notu ve Kaymakam Kurtbeyoğlu'nun paylaşımı sosyal medyada çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı.