Aydın'da Anaokulu Öğretmeni Nihal Ükil ve öğrencileri hazırladıkları klip ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100. yılı ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. İncirliova Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlkokulu Ana Sınıfı Öğretmeni Nihal Ükil'in öğrencilerinin evini tek tek ziyaret ederek hazırladığı klip, sosyal medyada çok sayıda paylaşım ve beğeni aldı.

İncirliova Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlkokulu Ana Sınıfı öğretmeni Nihal Ükil, koronavirüs ile mücadele nedeniyle alınan önlemler kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evde kutlamaya hazırlanan öğrencilerini ziyaret etti. Öğrencilerinin okuduğu 23 Nisan şiirini kaydeden Ükil, sosyal mesafe kurallarına uyularak öğrencilerin evlerinde çekilen görüntüler klipleştirildi. Sosyal medya hesabından paylaşılan 23 Nisan videosuna çok sayıda beğeni ve yorum yapıldı.

Ana Sınıfı Öğretmeni Nihal Ükil, sosyal medyada paylaştığı videoya ilişkin yaptığı açıklamada; "Osmanbükü Ekrem Çiftçi İlkokulu Ana Sınıfı öğrencileri sunar. Kuzularım benm hepiniz harikasınız. Hepinizi çok özledim ve çok seviyorum. Hepinizle gurur duyuyorum" 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLA: