Aydın Büyükşehir ve Germencik Belediye Meclis üyesi, emekli doktor Mehmet Çondur, İncirliova’da kaza geçirdi. Dut ağacına çarpan Çondur ve oğlu yaralandı.

Kaza, bugün öğle saatlerinde Aydın-İzmir Karayolu Sandıklı Mahallesi Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Efeler’den Germencik istikametine doğru seyir halinde ilerleyen Mehmet Çondur idaresindeki 09 AAL 83 plakalı otomobil yol kenarında bulunan dut ağacına çarptı.

Kaza sonucu otomobil yan yatarken, dut ağacı ise ikiye bölündü. Kazada otomobilde sıkışan Aydın Büyükşehir ve Germencik Belediye Meclis üyesi Mehmet Çondur ve engelli oğlu Vedat Çondur’u (25) çevreden yetişen vatandaşlar çıkardı.

Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdaheleyi yaptıktan sonra ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine götürdü. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrendi. 

OĞLU BAŞKA BİR KAZADA ENGELLİ KALMIŞ

Babası ile birlikte kazada yaralanan engelli Vedat Çondur’un küçük yaşlarda geçirdiği bir trafik kazası sonrasında engelli kaldığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.