Söke’de yaşayan Cemile Madak, nişanına 5 gün kala saç bakımı için gittiği ilçedeki bir kuaförde sürülen maddeler nedeniyle dersinin yanıp dilinin şiştiğini, şiddetli ağrı ve baş dönmesi yaşadığını ileri sürdü. Salondaki personelin ise hiçbir şey yokmuş gibi davrandığını belirten Madak, “3 gün boyunca saç derimden iltihaplar aktı, başımı yastığa koyamadım. Kortizonlu iğneler kullandım. Halen daha tam iyileşebilmiş değilim” dedi.

Olay, Söke’de bir kuaför dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, Söke’de psikolog olarak görev yapan Cemile Madak, nişanına 5 gün kala saçını boyatmak için kuaföre gitti.

İstediği saç rengini seçen Madak’ın saçına renk açıcı sürüldü. İddiaya göre bir süre sonra Madak’ın derisinde yanma başladı. Baş ağrısı ve baş dönmesi hisseden Madak, o anı şöyle anlattı:

“Giderek artan yanma sonucu yüz çevremde, ensemde uyuşma, giderek artan ağrı ve baş dönmesi gibi durumlar beraberinde geldi. Kuaföre bu durumu anlattım hiçbir şey olmadığını söylediler. Bir buçuk saat kadar bu şekilde ağrılar devam etti. Kuaföre tekrar yaşadığım şikayetleri söyledim halen daha hiçbir şey olmadığını söyledi. Ben de çocuk gibi huzursuzlanıp kuaförü daha fazla sıkmak istemediğim için bir şey söylemedim.”

SÜRÜLEN AÇICI DERİSİNİ YAKTI

Daha sonra saçına başka bir madde daha sürüldüğünü belirten Cemile Madak, “Aradan 3 dakika geçmedi dilimde ve boğazımda şişme, nefes almada güçlük, başımda dönme ve dayanılmaz bir yanma acısı yaşadım. Kuaförler halen daha hiçbir şey olmadığını söylediler. Yanımdaki başka bir müşteri ensemin fotoğrafını çekti. Çekilen fotoğrafları gördükten sonra inanamadım. Sürülen maddeden dolayı etim yanmış. O halde kuaförden çıkıp kendimi hastaneye attım. Canımı zor kurtardım. Ertesi gün hastanede kurulan heyette doktorlar tüm saç derimde kulak arkamda yanık olduğunu söyledi. Isın kötü tarafı nişanıma 5 gün vardı ve ertelemem gerektiği söylendi. Çünkü saçlarım açıcı sebebi ile sokağa çıkılamayacak durumdaydı. 3 gün boyunca saç derimden iltihaplar aktı başımı yastığa koyamadım kortizonlu iğneler kullandım. Halen daha tam iyileşebilmiş değilim” dedi.

Acı içerisinde nişanını gerçekleştirmek zorunda kaldığını belirten Cemile Madak, kuaför hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.