Efeler’de ev yangınına müdahale ederken kalp krizi geçirerek fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede tedavi gören İtfaiye Eri Uğur Çetin (31), yaklaşık 5 ay süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Yangın,15 Haziran 2020 tarihinde Efeler Mahallesi 2288 Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanın ikinci katında meydana gelmişti. Kısa sürede eve girip yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, çalışma esnasında fenalaşan itfaiye erlerinden Uğur Çetin'i fark etti. Bu sırada tedbir için yangın mahallinde bulunan 112 Acil Servis ekipleri itfaiye erine ilk müdahalede bulunarak, yapılan kalp masajı ile hayata döndürdü.

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Palyatif Servisi’nde yaklaşık 5 aydan bu yana tedavisine devam edilen Çetin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Evli ve bir çocuk babası Çetin’in ölümü ailesini yakınlarını ve mesai arkadaşlarını üzüntüye boğdu.

Yaşam savaşını kaybeden Uğur Çetin’in cenazesinin, bugün Kuyucak Kurtuluş Mahallesi’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.