Karpuzlu’da süt sağmak için ahıra giden ancak bir daha geri dönmeyen 17 yaşındaki Özlem Kuru’dan yaklaşık iki haftadır haber alınamıyor. Günlerdir kızından bir haber bekleyen baba Ercan Kuru, “En azından yaşadığına dair bir haber alalım” dedi.

Edinilen bilgiye göre, Karpuzlu’ya bağlı Tekeler Mahallesi’nde yaşayan Özlem Kuru (17), süt sağmak için ahıra gitti. Kızının dönmemesinden şüphelenen baba, genç kızı aradı ama hiçbir yerde bulamadı. Karpuzlu İlçe Jandarma Komutanlığı’na kayıp olan kızları için başvuruda bulunan aile, Özlem’den gelecek iyi bir haberi bekliyor.

“GÜNLERDİR UYKUSUZUM”

Yaklaşık iki haftadır genç kızdan bir haber bekleyen baba Kuru, “Evden kaçsa en azından bir haber verir. Kızımın yaşı küçük. Kaç gündür uykusuzum. En azından yaşadığına dair bir haber alalım. Ben kızımın arkasındayım. Eğer bir endişesi varsa, bize ulaştığında kendisine hiçbir şekilde kötü bir şey söylemeyeceğim, tepki göstermeyeceğim. Günlerdir neler yaşadığımızı bir ben, bir de Allah biliyor. Hiçbir iz yok. Kızımı bulmak için elimden geleni yapacağım. Bu bir babaya yapılır mı? Eğer biri evinde tutuyorsa, bu kişide vicdan yok mu? Bizim neler yaşadığımızı tahmin etmiyor mu? Biz burada perişan olduk, evladımdan bir haber bekliyorum. Görenlerin, duyanların da bize veya emniyet ekiplerine bilgi vermesini istiyorum” dedi.

Ercan Kuru, genç kızı görenlerin emniyet ekiplerine bilgi vermesini veya 0543 526 15 28 numaralı telefona ulaşmasını istedi.