İzmir-Aydın yolunda meydana gelen feci kazada Pamukkale Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olan Aydınlı Ezgi Erdem yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü’nde araştırma görevlisi olan Ezgi Erdem’in (29) kullandığı 34 KD 3758 plakalı otomobil, İzmir’in Selçuk ilçesi yakınlarında kontrolden çıktı. Erdem’in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı.

Kazayı gören vatandaşlar hemen sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aydınlı araştırma görevlisi Erdem’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Erdem’in yanında yolcu konumunda olan Özge Y. (22) ise ağır yaralandı. Torbalı Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan Özge Y.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Feci kazada hayata gözlerini yuman Aydınlı Ezgi Erdem’in ölümü ailesini ve mesai arkadaşlarını hüzne boğdu. Erdem, Kuşadası’nda düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.