TESK Genel Başkanı Bendevi Palandökenin Başlatmış olduğu yardım kampanyasına Aydın Esnaf Odaları Birliği’de dahil olacak.

Geçtiğimiz günlerde merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesinde olan 6.8 büyüklüğündeki depremde birçok ev ve işyeri ciddi hasar gördü. Bu sebeple birçok vatandaşımız geceyi dışarda geçirmek zorunda kalıyor ve mevsim şartları nedeniyle zorluk çekiyorlar.

Yardım kampanyası kapsamında Oda Başkanları ve üyelerine çağrıda bulunan Başkan Çetindoğan; “Elazığ’da yaşanan deprem hepimizi çok üzdü. Yaşanan can kayıpları çok acı. Bir sürü evladımız, kardeşimiz enkaz altında saatlerce kurtarılmayı bekledi. Yaşanılan can kayıplarının  yanı sıra maddi olarakda epey bir kayıp var insanlar bu hava şartlarında geceyi dışarda geçirmek zorunda kalıyorlar. Esnaf Odaları Birliği olarak TESK’in başlatmış olduğu yardım kampanyasına severek destek oluyoruz. Aydın genelindeki 82 Oda Başkanımıza, Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerimize konuyla ilgili bilgilendirme amaçlı mesajlar gönderdik. Oda Başkanlarım ve Odalarımıza kayıtlı üyelerimizden ricam  herkesin elinden geldiğince az yada çok ayırt etmeden destek olması. Bu zor günleri atlatmamızı sağlayacak olan güç birlik ve beraberliktir” diye konuştu.