İdlib'de dün akşam saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri’ne karşı gerçekleştirilen hain hava saldırısından 33 askerimiz şehit oldu. Şehit olan Mehmetçikler için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanları sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yayınladığı mesajında, “İdlib’de gerçekleştirilen hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, "İdlib'teki saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yayınladığı mesajda, "İdlib'ten gelen acı haberlerle yüreğimiz yandı. Suriye topraklarında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi. 

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan yayınladığı mesajda, "Ülkemizin milli güvenliğini sağlamak, bölgede yaşanan insanlık dramını sona erdirmek üzere İdlib’de bulunan birliklerimiz Suriye rejiminin alçakça saldırısına maruz kalmış Kahraman askerlerimizin şehit haberleri hepimizi derinden üzmüştür. Her zaman zalimlere karşı mazlumların yanında olan, cennet vatanımızı canı pahasına savunan ve vatanımızın birliği için İdlib’de bulunan silahlı kuvvetlerimiz yapılan bu alçak saldırıyı karşılıksız bırakmamış, bırakmamaya da devam edecektir. Aziz Türk Milletinin başı sağ olsun", ifadelerini kullandı. 

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan yayınladığı mesajında, "Mehmetçiğimizin şehit olduğunu ve ağır yaralı askerlerimizin bulunduğu haberini derin bir üzüntüyle almış bulunmaktayız. Aziz Türk Milletimizin başı sağolsun. Rabbim şehitlerimizin şefaatlerine nail eylesin bizleri. Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Birlik ve beraberliğe en çok muhtaç olduğumuz bugünlerde fitne, fesat ve şahsi menfaat gayretindekilere fırsat verme Allah'ım..." ifadelerini kullandı. 

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, "Milletimizin başı sağolsun. İdlib’de askeri güçlerimize düzenlenen hava saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz" dedi. 

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, "Yüreğimiz yandı! Suriye İdlib’de rejim güçleri tarafından yapılan saldırıda şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar dilerim. Kederli ailelerinin ve Yüce Milletimizin başı sağ olsun!" ifadelerini kullandı. 

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “Bu mübarek günde İdlib'ten gelen acı haberler içimizi yakıyor. İdlib’de rejim güçlerinin saldırısı sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun", mesajını paylaştı. 

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "İdlib'den gelen acı haberler bir kez daha yüreğimize ateş düşürdü.Şehitlerimize Allah'dan rahmet,yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun", dedi. 

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, "Suriye'nin İdlib kentinde Esed rejimi güçleri tarafından yapılan hava saldırısında şehit olan askerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır diler; yaralı askerlerimizin en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederim", dedi.

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, "Yarın elbet bizim, elbet bizimdir. Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir." Bir ve beraber olduğumuz sürece aziz Milletimizin karşısında hiç bir güç duramaz. Dün olduğu gibi bugün de kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız. Rabbim, Milletimizi ve Ordumuzu her türlü felaket ve tehlikelerden muhafaza etsin", dedi. 

Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, “Milletimizin başı sağolsun”, dedi. 

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal yayınladığı mesajında, "İdlib'de rejim güçlerinin Türk Silahlı Kuvvetlerimize yönelik gerçekleştirdiği hain saldırı sonucunda çok sayıda kahraman askerimiz şehit olmuştur. Şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı, yaralı olan kahraman askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun", dedi. 

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "Suriye İdlib'de gerçekleşen hava saldırısında şehit olan Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum", ifadelerini kullandı. 

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk mesajında, "Suriye İdlib’de rejim güçleri tarafından yapılan saldırıda şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar dilerim. Kederli ailelerinin ve Yüce Milletimizin başı sağ olsun", dedi. 

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay yayınladığı mesajda, "İdlib'de rejim güçlerinin hain hava saldırısında şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Dualarımız ve kalbimiz mehmetçiklerimiz ile. Başımız sağ olsun", dedi.