Afyonkarahisar’da meydana gelen kazada hayatını kaybeden Vehbi Özen (52) ile eşi Ayşe Özen (40), kızı Yağmur Özen'in (9) Aydınlı olduğu öğrenildi.  Ailenin cenazesi, Germencik'e bağlı Ortaklar Mahallesi'nde toprağa verilecek. 

Kaza, Dinar’a bağlı Akçaköy yakınlarında meydana geldi. Aydın’ın Germencik ilçesinde ikamet eden ve ailesiyle birlikte eşinin memleketi Adana’ya giden Vehbi Özen yönetimindeki 31 ADT 254 plakalı cip, karşı yönden gelen Murat Kaplan idaresindeki 01 Y 8546 TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından savrulan cip taklalar atarak tarlaya uçtu. Can pazarının yaşandığı kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Cipte sıkışan sürücü Vehbi Özen ve eşi Ayşe Özen ile kayınvalidesi Cemile Kılıçarslan’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Özen çiftinin çocuğu Yağmur Özen ise sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Dinar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Küçük Yağmur, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Sıkıştıkları yerden itfaiye ekipleri tarafından cenazeleri çıkartılan 3 kişi otopsi yapılmak üzere Dinar Devlet Hastanesi’nin morguna gönderildi. Kazada TIR şoförü Murat K. hafif şekilde yaralandı. Vehbi Özen ve kızı Yağmur’un cenazeleri Aydın’dan gelen, ilk eşinden olan 2 kızı ve damatlarına teslim edildi. Vehbi Özen ve Yağmur Özen’in cenazelerinin Germencik'e bağlı Ortaklar Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi. Ayşe Özen ve annesi Cemile Kılıçarslan’ın cenazeleri ise toprağa verilmek üzere memleketleri Adana’ya gönderildi.