Aydın Manavlar, Sebzeciler ve Seyyar Satıcılar Odası’nda yangın çıktı. Klimadan çıktığı tahmin edilen yangında maddi hasar meydana geldi.

(İSMAİL ÖRS)- Olay, Ramazan Paşa Mahallesi Vardar İş Hanı’nda bulunan ikinci kattaki Aydın Manavlar, Sebzeciler ve Seyyar Satıcılar Odasında saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Odadan yükselen dumanları gören çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.

Klimadan çıktığı tahmin edilen yangın nedeniyle maddi hasar meydana geldi. Polis ekipleri, tedbir amaçlı yolu trafiğe kapattı.

"ALLAH KORUMUŞ"

Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır da ekiplerden bilgi alarak durumu değerlendirdi. Adanır, "Haberi alınca ekipleri sevk ettik. İçeri girdiğimizde Manavlar Odasına ait olan arka tarafta bulunan odada klimadan dolayı bir yanma masaüstündeki kağıtları tutuşturmaya başladı. İçerisi çok yoğun duman oldu. Yangın şuan söndürülmüş vaziyette. Klimalardan çok yangın çıkıyor. Masa üstünde klavye ve evraklar da klimanın eriyip akması sonucu tutuşuyor. Arka taraftaki odanda camlarını patlatmış. İçeride perde ve tül imalatı yapan çok yer var. Çıkışı yok. Arka tarafta yangın merdiveni var ama yanıcı maddenin yoğun olduğu yerde dışarı çıkmak çok zor. Allah korumuş. Can kaybı yok, maddi hasar meydana geldi. Duman yüzde 80 tahliye edildi" dedi.