Aydın’da siyasi partiler sokağa çıkma yasağı ve koronavirüs tedbirleri gereği Ramazan Bayramı’nı video konferansla kutlayacak.

Aydın’da koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl, geçen senelerdeki gibi bayramlaşma töreni düzenlenmeyecek. Bunun yerine siyasi partiler, kendi aralarında yapacağı video konferans görüşmeleriyle Ramazan Bayramı’nı kutlayacak.

“HER PARTİ KENDİ ALT BİRİMİYLE BAYRAMLAŞACAK”

Gerek sokağa çıkma yasağı gerek diğer pandemi tedbirleri nedeniyle bu yıl bayramlaşmanın video konferansla gerçekleşeceğini söyleyen AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Her birim kendi alt birimiyle yani il başkanı, ilçe başkanlarıyla, ilçe başkanları kendi yönetimleriyle, mümkün olursa mahalle başkanlarıyla video konferans yapacak. Her yıl gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma törenlerini bu yıl bu şekilde düzenleyeceğiz” dedi.

CHP EN GENÇ VE EN YAŞLI ÜYELERİ ZİYARET ETTİ

Yine koronavirüs tedbirleri kapsamında video konferansla bayramlaşacak olan CHP Aydın İl Başkanlığı, sokağa çıkma yasağı öncesinde partinin en genç ve en yaşlı üyelerini temsili olarak ziyaret edip bayramlarını kutladı.

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı’nın da bayramın ilk günü üyelerini video konferansla arayıp bayramlarını kutlayacağı öğrenildi.