Aydın’da Millet İttifakı, Koordinasyon Toplantısı'nda bir araya geldi. Toplantıda Millet İttifakı kadrolarıyla bir araya gelen milletvekilleri, talep ve önerileri dinledi. Ayrıca, hükümete ve Aydın’daki temsilcilerine şehrin sorun ve ihtiyaçlarıyla ilgili çağrıda bulunuldu. 
Millet İttifakı Koordinasyon Toplantısı’na Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız, Süleyman Bülbül, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, ilçe belediye başkanları, il kadın kolları başkanları, il gençlik kolları başkanları, ilçe başkanları, İl başkan yardımcıları ve il parti disiplin kurulu üyeleri katıldı.
Toplantıda hükümete çağrıda bulunan Millet İttifakı, şehrin talep ve ihtiyaçlarını şöyle sıraladı:
-Güllük Demiryolu Projesi bir an evvel hayata geçirilmelidir.
-Havalimanı ivedilikle yolcu trafiğine açılmalı, vatandaşlarımız Türkiye’nin en batısında ikamet etmelerine karşın sahip olamadıkları, seyahat kolaylığına kavuşmalıdır.
-Defalarca ihale edilip, geçtiğimiz günlerde sözleşme altına alındığı deklare edilen Denizli Otoyolu, 2 yıl içinde tamamlanmalı ve tamamlanmış olsa, bugünkü kurdan seyahat bedeli ilan edilmelidir.
- Tarımla geçimi sağlayan yurttaşlarımızın sulama altyapılarında yaşadıkları yetersizliklerin önlenmesi adına ivedilikle; 6200, 167 ve 1053 Sayılı Kanunlar uyarınca Tarımsal Sulamada görevli olan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce, Yenipazar mahallelerini, Karpuzlu Tekeler Mahallesini, Karacasu İlçesi Mahallelerini ve Bozdoğan İlçesi Mahallelerini kapsayan sulama göletleri projeleri yapılmalı ve vakit kaybetmeksizin hayata geçirilmelidir. 
-Aydın Büyükşehir Belediyesi 300 bin nüfusu bulan Efeler İlçemizi ısıtmak adına istemiş olmasına kaşın ihale edilen ve şartnamede yapılan değişiklikle ihaleye katılması bile engellenen Çiftlik Jeotermal Sahası, şehrin ısıtılması adına derhal Büyükşehir Belediyesine sunulmalıdır.
-Sazlıköy ve Söke’de özellikle yaz aylarında Karayollarında yaşanan ağır trafik sorununun çözümü adına, ivedilikle Ortaklar, Sazlıköy, Söke, Kuşadası güzergâhı otoyola kavuşturulmalıdır.
-Ülke genelinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan ve ekonomik olarak; gerek girdi maliyetleri gerekse de pazarlama rakamlarından dolayı çok ağır şartlar yaşayan çiftçi ve hayvancımıza daha fazla zor günler yaşatmamak adına, zirai ürün ve hayvancılık ürünlerinin ithalatına derhal son verilmelidir.