Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'nden emekli olan çalışanlara plaket takdimi yapıldı. Plaket töreninde Aydınlı İtfaiyeciler, emekli olan büyüklerini yanlız bırakmadı. 

Uzun yıllar Aydın İtfaiyesinde görev yapan Halil Demirel,Şeref Serbest, İsmail Yavuz, Necmettin Uğur ve Ali Beşer için plaket töreni düzenlendi. Törene katılan emekli memurlara Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır tarafından plaket sunuldu. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır yaptığı açıklamada, "İtfaiyeye geçen hizmetleri karşılığında, çam sakızı çoban armağanı, belki maddi değeri çok olmasada, bizim hem yüreğimizdeki sevgi ve buradaki alın terlerinin nişanesi olarak 7 arkadaşımıza plaket takdim edeceğiz. Bugün burada bulunan 5 kişiye bu takdimi yapacağız. Allah emeklilik hayatlarında sağlık, sıhhat ve afiyet versin. Emekliliklerini güzel yaşamayı nasip eylesin. Emekli olan itfaiyeci arkadaşlarımıza kapımız her zaman açık, arkadaşlarımızla yüreğimiz bir" açıklamasında bulundu.