Resmi Gazete’de yayınlanan kararda kamulaştırılacak alanlar açıkladı. Buna göre, Aydın’ın 9 ilçesinde ilgili alanlar kamulaştırılacak. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Aydın-Denizli Otoyolu ve Bağlantı Yolları Projesi kapsamında bazı taşınmazların acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. 
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi, 2973 karar sayısı ile Aydın-Denizli Otoyolu ve Bağlantı Yolları Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararının yürürlüğe konulmasına karar verildi.
KAMULAŞTIRILACAK ALANLAR AÇIKLANDI
Buna göre Efeler’de Çeştepe, Tepecik, Gölhisar, Şahnalı, Mesutlu, Armutlu, Kozalaklı, Karahayıt, Yeniköy, Dereköy, Dalama, Kırıklar, Gödrenli ve Alanlı mahalleleri, Köşk’te Köşk ve Çiftlikköy mahalleleri, Yenipazar’da Hamzabalı, Dereköy, Çulhan, Alhan, Çarşı, Yeni, Karaçakal, Doğu, Donduran ve Direcik mahalleleri, Bozdoğan’ın Alamut, Sultanhisar’ın Atça mahalleleri ile Nazilli’nin Hamidiye, Toygar, Kırçaklı, Yazırlı, Mescitli, Dualar, Pirlibey mahalleleri, Kuyucak’ın Çamdibi, Karapınar, Pamucak, Ören, Başaran, Azizabat, Yamalak ve Bucakköy mahalleleri, Karacasu’nun Yenice mahallesi, Buharkent Merkez mahallesinde ilgili alanlar kamulaştırılacak.